Deixa un comentari

Entrades relacionades

Sobirania alimentària

Som d’ofici femení

Ninkasi, va ser una cervesera sumèria que va deixar la seva recepta, en escriptura cuneïforme, fa 7.000 anys a Mesopotàmia.    Gràcies a aquest resta arqueològic, que circula pels grans museus del planeta, sabem que l’ofici d’elaborar Cervesa Llegiu més…

Sobirania alimentària

On trobar Cervesa Ninkasi?

Per gaudir de Ninkasi: Pots fer comanda a la nostre botiga online: Pots trobar al mapa les *ecobotigues co – productores” que tinguis a prop: (*perquè les clientes que confien en el projecte Ninkasi, formen part Llegiu més…

Sobirania alimentària

Junts tancarem el cicle!!!

Hem mantingut el nostre ofici durant més de dues dècades i hem pensat, que era l’hora de tancar el cicle sostenible de la Cervesa a la nostra terra. En Ninkasi Coop, elaborem Cerveses ecològiques certificades, emprant un 30% de primeres Llegiu més…