Farmer's hand watering a young plant

Hem mantingut el nostre ofici durant més de dues dècades i hem pensat, que era l’hora de tancar el cicle sostenible de la Cervesa a la nostra terra.

En Ninkasi Coop, elaborem Cerveses ecològiques certificades, emprant un 30% de primeres matèries d’origen autòcton, concretament de la Catalunya Central. Enguany volem tancar el cicle sostenible completament.

I ho volem fer amb tu!!

Vols acompanyar-nos en aquest repte?

Més informació com col·laborar amb aquest somni i sobre les recompenses de la teva generositat a aquest enllaç

COLABORA AMB NOSALTRES copia

Moltes gràcies

 

Entrades relacionades

Sobirania alimentària

Som d’ofici femení

Ninkasi, va ser una cervesera sumèria que va deixar la seva recepta, en escriptura cuneïforme, fa 7.000 anys a Mesopotàmia.    Gràcies a aquest resta arqueològic, que circula pels grans museus del planeta, sabem que l’ofici d’elaborar Cervesa Llegiu més…

Sobirania alimentària

On trobar Cervesa Ninkasi?

Per gaudir de Ninkasi: Pots fer comanda a la nostre botiga online: Pots trobar al mapa les *ecobotigues co – productores” que tinguis a prop: (*perquè les clientes que confien en el projecte Ninkasi, formen part Llegiu més…